Vypadat úžasně v tom, co nosíme a jako bonus se v tom cítit ještě úžasněji. To je oč tu běží. Každá žena touží, aby měl její šatník styl. Krásné a dobře padnoucí oblečení dělá člověku tu nejlepší vizitku. Ne vždy je ale výběr té pravé módy pro nás tak jednoduchý. Dnes vám poradíme, jak se tomu postavit čelem a vybrat si z řady stylů ten, pro který jsme se narodili.Žena s osobitým stylem

1. Poznejte své tělo– možná si říkáte, jak vám má tato rada dopomoci ke štěstí. Ale je to z dnešního výčtu ta nejdůležitější. Každému typu postavy totiž lichotí něco jiného. Je třeba k sobě být upřímná a říci si, kde jsou mé přednosti, které je dobré dát na odiv. A naopak, které partie by raději měly zůstat skryty.

2. Přiměřeně věku– jinak se oblékáme v patnácti a jinak ve třiceti a více letech k tomu snad není co dodat.

3.Inspirujte se – v dnešní době Instagramu to není nic složitého. Podívejte se, co nosí celebrity a slavné blogerky. Navštivte stránky věnované módním stylům jako například https://www.girltime.cz/moda-a-styl/.

4. Nechte si poradit– Nebojte se poprosit o radu nejlepší kamarádku nebo vašeho partnera. Rádi vám prozradí, v čem se jim nejvíce líbíte.

5. Udělejte si pořádek ve skříni– tím, že nemáme svůj osobitý styl, podléháme slevám a módním výstřelkům. Za poslední roky se vám jistě ve skříni nasbírala spousta oblečení, které nenosíte. Očista šatníku vám udělá dobře i psychicky. Schválně to vyzkoušejte.

6. Zásobte se základními kousky– jednobarevná trička, košile a kalhoty. Takové oblečení je univerzální a nikdy nevyjde z módy. Takzvané basicy pak můžete lehce zkombinovat s extravagantnějším oblečením.Dívka v klobouku

7. Ovládněte barvy– některé tóny nám sluší, jiné pro nás až tak lichotivé nejsou. Vycházejte z toho, jaký jste přirozeně typ pleti dle očí a vlasů. Oblečení musí podtrhnout vaši krásu nebo ji přebíjet.

8. Obrňte se trpělivostí– základy hledání svého osobitého stylu už znáte. I když se může jednat o běh na dlouho trať, jistě veškerá snaha brzy přinese své ovoce.